Tømrerarbejde

Står du og mangler en kompetent og troværdig tømrer, så behøver du ikke at lede længe.
Hos Netto-Entreprise leverer vi tømrerarbejde i særklasse med hensyn til miljø, faglighed og pris.

Indhent tilbud

Gulve

Trægulve har altid været et af vore specialer. Alle typer af trægulve lægges, renoveres, afslibes, afhøvles og efterbehandles med lak, lud eller olie. Skal det være laminatgulv, skibsplankegulv eller måske et parketgulv, så er vi klar til at hjælpe dig med en god og billig løsning

Døre og vinduer

Skal du have nye vinduer eller døre i boligen, så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tømrerarbejde uanset om det gælder udskiftning eller reparation af de gamle. Vi leverer vinduer og døre fra alle de store fabrikker i Danmark.

Specialopgaver

Vi har vores egen bygningskonstruktør som kan hjælpe dig fra idé til det færdige design. Om nødvendigt, kan vi henvise til en dygtig arkitekt som er en god ven af huset. Lad os hjælpe dig med din næste opgave, så er du godt på vej.

Renovering

Uanset om det gælder nybyg eller renovering af din bolig, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os for inspiration og rådgivning til dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Hvorfor vælge os?

Hvad siger vores kunder?

God service

Jeg har nu fået afslebet og lakeret gulvet i hele boligen. Jeg må sige at det har været rigtig god service og flot arbejde. De kommer til tiden og er meget venlige. Det er derudover en meget fin pris, så en stor anbefaling her fra.

Meget tilfreds!

Jeg fik slebet mine gulve for en uge siden, og jeg er fuldt ud tilfreds med det der er blevet leveret! Jeg fik super god service, og alt i alt en god oplevelse. De kan stærkt anbefales

Flot resultat og god pris

Super flot gulvarbejde. Vores gamle trægulv havde slidspor og misfarvning. Slutresultatet ramte præcist det tilstødende gulvs finish og glød. Vi kan kun anbefale Netto Entreprise. Flot resultat til en god pris.

Bedste pris

Super fint gulv til den bedste pris!