Gulvafslibning Hvidovre

Hvis du mangler en kompetent gulvsliber til gulvafslibning i Hvidovre, er du kommet til det rette sted

Indhent tilbud

Eksperter i trægulve og træoverflader

Hos Netto Entreprise kan vi opfriske og behandle alle typer træoverflader. Vi er nemlig dit lokale, professionelle gulvfirma i Storkøbenhavn. Hvad enten det er et trægulv, en træterrasse eller noget tredje, sørger vi for et flot og tilfredsstillende resultat. Vi hjælper både private og virksomheder med gulvafslibning i Hvidovre og omegn.
Vi udfører alt i gulvarbejde. Det betyder, at vi eksempelvis kan hjælpe med:

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Efterbehandling

Hvis du skal bruge gulvafhøvling eller gulvafslibning i Hvidovre, står vi klar til at hjælpe dig. Udover gulvafslibning i Hvidovre kan vi også hjælpe dig, hvis du skal bruge gulvafslibning i Rødovre, Brønshøj, København eller på Frederiksberg. Ring i dag på 20 75 00 44 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage og giver dig et skarpt tilbud, så du kan få flotte, afslebne gulve.

Gulvafslibning kan gøre underværker for dit gulv

Gulvets beskaffenhed og tilstand er vigtigt for hele rummets atmosfære. Et slidt, gammelt trægulv kan hurtigt give rummet en øv-følelse. Heldigvis kan vi nemt og effektivt gøre det friskt og flot igen. Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi går ikke fra en opgave, før du er tilfreds med resultatet.

Det kan sommetider være svært selv at vurdere, hvorvidt gulvet trænger til en gulvafslibning eller -afhøvling. Hvis gulvet er vedligeholdt, kan en gulvafslibning oftest være nok. Hvis du er i tvivl, vil vores fagfolk naturligvis vejlede dig, så du kan træffe den rette beslutning. Vi har mere end 22 års erfaring med gulvarbejde, og du kan således roligt stole på, at du hos os får den rette rådgivning og vejledning.

Få et godt tilbud på gulvafslibning i Hvidovre nu

Hvis du ønsker at få en god pris på gulvafslibning, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne og besigtiger dit gulv, så vi efterfølgende kan give et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 20 75 00 44. Ellers kan du kontakte os skriftligt ved at udfylde kontaktformularen eller sende os en mail på info@netto-entreprise.dk.

Vi udfører gulvafslibning i Hvidovre. Ring og forhør dig i dag.

Hvorfor vælge os?

Hvad siger vores kunder?

God service

Jeg har nu fået afslebet og lakeret gulvet i hele boligen. Jeg må sige at det har været rigtig god service og flot arbejde. De kommer til tiden og er meget venlige. Det er derudover en meget fin pris, så en stor anbefaling her fra.

Meget tilfreds!

Jeg fik slebet mine gulve for en uge siden, og jeg er fuldt ud tilfreds med det der er blevet leveret! Jeg fik super god service, og alt i alt en god oplevelse. De kan stærkt anbefales

Flot resultat og god pris

Super flot gulvarbejde. Vores gamle trægulv havde slidspor og misfarvning. Slutresultatet ramte præcist det tilstødende gulvs finish og glød. Vi kan kun anbefale Netto Entreprise. Flot resultat til en god pris.

Bedste pris

Super fint gulv til den bedste pris!