Om os

Hvem er Netto Entreprise?

Indhent tilbud

Netto Entreprise

Hos Netto Entreprise er vores primære ekspertise indenfor tømrer- og snedkerarbejde, og vi har en særlig specialisering i gulvarbejde. Vores mål er at levere kvalitetshåndværk til vores kunder til den aftalte tid og pris, alt sammen med en ansvarlig tilgang. Dyk ned i vore mange specialer.

Vores historie

Fra vores begyndelse som virksomhed har vi haft en vision om at tilbyde kvalitetsrenovering og nybyggeri til konkurrencedygtige priser, og denne vision har været vores hjørnesten gennem årene. Med mere end 22 års erfaring i branchen, tager vi stolthed i at omsætte vores kunders drømme til virkelighed og stræber altid efter at overgå deres forventninger.

Vi forstår, at hver opgave er unik, og vi tilpasser vores arbejde til dine specifikke behov. Vores dygtige håndværkere og teknikere er dedikerede til
at skabe smukke, holdbare resultater, uanset hvilken opgave vi står overfor.

Hvorfor vælge os?

  • Lokal håndværk

    Fordelen ved at finde en lokal virksomhed til din byggeopgave er, at de lokale firmaer typisk er mindre virksomheder, der derfor har bedre tid til at have fokus på detaljerne. Lokale håndværkere udfører kvalitetshåndværk der er færdigt til aftalt tid. Her bliver både de små og store byggeopgaver prioriteret lige højt.

  • Kvalitet til aftalt tid

    Når du skal bygge om eller renovere din bolig, så kan det være en fordel at anvende lokale håndværkere til både den mindre og den større bygge- eller renoveringsopgave. Fordelen ved at benytte en lokal virksomhed til din byggeopgave er, at lokale firmaer typisk er mindre virksomheder, der har bedre tid til at have fokus på detaljerne.

  • Garanti

    Du kan være garanteret en høj kvalitet på alt vores håndværk. Vi lægger vægt på ærligt arbejde. Vi holder vores ord og gør meget ud af at informere om fordele og eventuelle ulemper ved forskellige løsningsmuligheder. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser.

Hvorfor vælge os?

Hvad siger vores kunder?

God service

Jeg har nu fået afslebet og lakeret gulvet i hele boligen. Jeg må sige at det har været rigtig god service og flot arbejde. De kommer til tiden og er meget venlige. Det er derudover en meget fin pris, så en stor anbefaling her fra.

Meget tilfreds!

Jeg fik slebet mine gulve for en uge siden, og jeg er fuldt ud tilfreds med det der er blevet leveret! Jeg fik super god service, og alt i alt en god oplevelse. De kan stærkt anbefales

Flot resultat og god pris

Super flot gulvarbejde. Vores gamle trægulv havde slidspor og misfarvning. Slutresultatet ramte præcist det tilstødende gulvs finish og glød. Vi kan kun anbefale Netto Entreprise. Flot resultat til en god pris.

Bedste pris

Super fint gulv til den bedste pris!