Gulvafslibning eller Gulvafhøvling

Når dit trægulve trænger til en opfriskning så er vi klar til hjælpe dig. Vi udfører gulvafslibning eller gulvafhøvling samt gulvbehandling med olie, lak, lud eller hvad du ellers kunne ønske dig. 

Typer af trægulve

Alle typer af trægulve kan afslibes eller afhøvles, blot der er nok træ at slibe af. Såfremt det er et gammelt trægulv kan der være svært at vurdere om det kan tåle en gulvafslibning. Derfor tilråder vi at mester aflægger dig et besøg for en vurdering. Her vil du også kunne få rådgivning og vejledning om hvilken behandling der kan passe godt til dit trægulv. 

FAQ

Hovedentreprise eller totalentreprise

Vi er specialister i renovering og restaurering for private og professionelle bygherrer. Som hovedentrepre når tager vi ansvar for koordinering, planlægning og kvalitetssikring af byggeriet.

Tørretider for maling af nyopsat gipsvæg.

 Maling af en ny gipsvæg tager som regel 8-10 arbejdsdage fra den første behandling til det sidste penselstrøg. Arbejdsdagene vil blive brugt på grunding, slibning og maling.

Renovering

Forandring fra gammelt til nyt motiverer os og giver os arbejdsglæde. Hos kunden er det som regel et utæt tag, en nedslidt facade eller ønsket om et mere fornuftigt energiforbrug, der driver ønsket om renovering.

Det er altid en god idé at tænke over, om ændringerne forøger husets værdi ved et gensalg. Derfor bør du overveje, hvordan ændringerne vil forandre husets udseende og overveje om materialerne vil passe den oprindelige arkitektur.

Materialer

Information omkring materialer. Alle materialer der benyttes af Netto Entreprise er miljøvenlige. Vi samarbejder med Junckers, som er kendt for deres produktion af massive parket- og plankegulve. 

Junckers har brugt deres mangeårige erfaring med trægulve, til at udvilke en serie af vedligeholdelsesmaterialer til alle former for trægulve. Blitsa er navnet på denne serie, og disse produkter bruger Netto Entreprise i deres arbejde, som derved sikrer at kvaliteten er helt i top. 

Vi har produkter til alle de ønsker De måtte have, hvad enten det drejer sig om renovation eller vedligehold af Deres gulve. 

 

Kontakt

Ring

25595540

22191280

Email

nettoentreprise@gmail.com

Adresse

Netto Entreprise
Refshalevej 163, A, 1.th
1432 København K

Cvr.  43313576