Gulvafslibning eller gulvafhøvling

Når dit trægulve trænger til en opfriskning så er vi klar til hjælpe dig. Vi udfører gulvafslibning eller gulvafhøvling samt gulvbehandling med olie, lak, lud eller hvad du ellers kunne ønske dig. 

Typer af trægulve

Alle typer af trægulve kan afslibes eller afhøvles, blot der er nok træ at slibe af. Såfremt det er et gammelt trægulv kan det være svært at vurdere om det kan tåle en gulvafslibning. Derfor tilråder vi at mester gratis aflægger dig et besøg for en vurdering. Her vil du også kunne få rådgivning og vejledning om hvilken behandling der kan passe godt til dit trægulv. 

FAQ

Hvornår skal jeg overveje at få mine gulve slebet?

Du bør overveje at få dine gulve slebet, hvis de viser tegn på slid, ridser, pletter eller overfladiske skader. Dette kan genskabe deres skønhed og forlænge deres levetid.

Er der nogen forberedelse, jeg skal udføre, inden gulvafslibning?

Ja, du skal fjerne alle møbler og personlige genstande fra rummet, samt tage højde for støv og støj, der kan opstå under processen.

Hvordan foregår gulvafslibning?

Gulvafslibning involverer normalt fjernelse af den øverste overfladelag af trægulvet ved hjælp af en gulvafslibningsmaskine. Derefter slibes og poleres gulvet for at give det en glat og ensartet overflade.

Hvor lang tid tager det at afslibe et gulv?

Tiden afhænger af gulvets størrelse, tilstand og typen af træ. Mindre rum kan tage en dag eller to, mens større områder kan tage længere tid.

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt

Adresse

Netto Entreprise
Torvevej 36G
2740 Skovlunde

Cvr.  43313576