Gulvafslibning Brønshøj

Hos Netto Entreprise er processen nem og enkel, når du ønsker gulvafslibning i Brønshøj eller resten af København

Indhent tilbud

Din erfarne gulvsliber

Vi har mere end 25 års erfaring med gulvafslibning. Vi har brugt årene på at blive klogere og bedre, så vi kan tilbyde dig og dine gulve den optimale løsning. Vores proces er ganske enkelt. Du kontakter os og fortæller, hvad dit behov og dine tanker er. Herefter aftaler vi en dag, hvor vi kan komme og se på dine gulve, og bagefter modtager du et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med følgende ydelser inden for gulvservice:

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Efterbehandling

Vi hjælper både virksomheder og private med professionel gulvservice. Så hvis du skal bruge gulvafhøvling eller gulvafslibning i Brønshøj, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 20 75 00 44, så vil én af vores gulveksperter med glæde hjælpe dig, så du kan få flotte, nye gulve i virksomheden eller i hjemmet.

Vi udfører gulvafslibning i Brønshøj og København

Vi starter altid processen ud med en dialog, hvor du fortæller om dine ønsker ved projektet. Ved du, om dit gulv skal have en afslibning eller afhøvling? Hvilke rum skal bruge en opfriskning? Én af vores professionelle gulvmænd kommer gerne og aflægger dig et besøg helt gratis, så vi med vores egne øjne kan se tilstanden på dit gulv. Således kan vi komme med vores professionelle vurdering.

Hvad enten du skal bruge gulvafhøvling eller gulvafslibning i Brønshøj, ønsker vi at være din professionelle samarbejdspartner, som du kan stole på leverer et flot og holdbart resultat. Med speciale i gulvbehandling sørger vi for at rådgive dig til den rette efterbehandling – både i forhold til dine personlige ønsker for gulvets udseende samt gulvets holdbarhed.

Kontakt os og få et godt tilbud nu

Hvis du ønsker et godt og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Brønshøj, står vi klar til at hjælpe dig. Vores erfarne gulvlæggere sørger for et flot resultat, der giver dine gulve nyt liv og flot finish.

Du kan kontakte os skriftligt via kontaktformularen eller ved at sende os en mail på info@netto-entreprise.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 20 75 00 44 og fortælle om dine tanker vedrørende dit gulvprojekt. Så sørger vi for at klare arbejdet til punkt og prikke.

Kontakt os for et godt tilbud på gulvafslibning i Brønshøj

Hvorfor vælge os?

Hvad siger vores kunder?

God service

Jeg har nu fået afslebet og lakeret gulvet i hele boligen. Jeg må sige at det har været rigtig god service og flot arbejde. De kommer til tiden og er meget venlige. Det er derudover en meget fin pris, så en stor anbefaling her fra.

Meget tilfreds!

Jeg fik slebet mine gulve for en uge siden, og jeg er fuldt ud tilfreds med det der er blevet leveret! Jeg fik super god service, og alt i alt en god oplevelse. De kan stærkt anbefales

Flot resultat og god pris

Super flot gulvarbejde. Vores gamle trægulv havde slidspor og misfarvning. Slutresultatet ramte præcist det tilstødende gulvs finish og glød. Vi kan kun anbefale Netto Entreprise. Flot resultat til en god pris.

Bedste pris

Super fint gulv til den bedste pris!