Gulvafslibning Rødovre

Hos Netto Entreprise har vi udført gulvafslibning i Rødovre og resten af Storkøbenhavn i mere end 22 år

Indhent tilbud

Professionelt og erfarent gulvfirma

Som vores erfaring indikerer, er vi et professionelt gulvfirma med speciale i behandling af trægulve og -overflader. Vi giver dine gamle trægulve en kærlig hånd, så de fremstår nye og indbydende. Vi hjælper både virksomheder og private med gulvafslibning i Rødovre, og vi garanterer et tilfredsstillende resultat – hver gang. Vi forlader nemlig ikke en opgave, før du som kunde er tilfreds med det endelige resultat.
Som gulvfirma tilbyder vi primært:

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Efterbehandling

Hvis du skal bruge gulvafslibning i Rødovre, Brønshøj, Hvidovre, København eller på Frederiksberg, så kontakt os nu. Så kommer mester gerne ud og besigtiger dit gulv helt gratis – så du kan få det rette tilbud til netop dit gulv. Du kan kontakte os telefonisk på 20 75 00 44 eller benytte dig af kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur snarest.

Gulvafslibning i Rødovre og København

Hvis dit gulv ser gammelt og slidt ud, kan en gulvafslibning være lige præcis det, dit gulv mangler. Hvis gulvet er gammelt og ikke har været vedligeholdt, kan en gulvafhøvling være det rette valg for dig. Èn af vores erfarne gulvmænd kommer gerne ud og besigtiger dit gulv, hvis du er i tvivl. Så laver vi det helt rigtige tilbud, så du får en effektiv og flot gulvafslibning i Rødovre.

Vi anbefaler altid, at man får en efterbehandling efter gulvafslibningen. Kontakt os og hør dine muligheder og vores anbefalinger til den rette behandling. Det afhænger typisk af gulvtypen, dine ønsker og dit budget.

Kontakt din lokale gulvsliber her

Hvis du ønsker professionel og kompetent hjælp til gulvafslibning i Rødovre, så tag kontakt til os nu. Vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, samt planlægge et tidspunkt, hvor vi kan komme og kigge på dit gulv.

Ring til os på telefon 20 75 00 44 eller send en e-mail til info@netto-entreprise.dk. Du kan også benytte dig af kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kompetent gulvafslibning i Rødovre

Hvorfor vælge os?

Hvad siger vores kunder?

God service

Jeg har nu fået afslebet og lakeret gulvet i hele boligen. Jeg må sige at det har været rigtig god service og flot arbejde. De kommer til tiden og er meget venlige. Det er derudover en meget fin pris, så en stor anbefaling her fra.

Meget tilfreds!

Jeg fik slebet mine gulve for en uge siden, og jeg er fuldt ud tilfreds med det der er blevet leveret! Jeg fik super god service, og alt i alt en god oplevelse. De kan stærkt anbefales

Flot resultat og god pris

Super flot gulvarbejde. Vores gamle trægulv havde slidspor og misfarvning. Slutresultatet ramte præcist det tilstødende gulvs finish og glød. Vi kan kun anbefale Netto Entreprise. Flot resultat til en god pris.

Bedste pris

Super fint gulv til den bedste pris!