Gulvafslibning Frederiksberg

Hos Netto Entreprise tilbyder vi gulvafslibning på Frederiksberg og i Storkøbenhavn

Indhent tilbud

Vi tilbyder alt i gulvservice

Med mere end 25 års erfaring i bagagen er vi klar til at hjælpe dig, når professionelle fagfolk skal stå for din gulvafslibning på Frederiksberg. Vi har speciale i afhøvling og afslibning af alle former for træflader, og vi hjælper både private og virksomheder, der ønsker at give sine gulve en kærlig hånd. Vi hjælper oftest med:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Efterbehandling

Vi ønsker at efterlade dig med en god oplevelse samt flotte, afslebne trægulve. Hvis du skal bruge professionel gulvafslibning på Frederiksberg, i København, Hvidovre, Rødovre eller Brønshøj, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via telefon på 20 75 00 44 eller benytte dig af kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Kundetilfredshed og flotte gulve

Hos Netto Entreprise går vi op i, at vores kunder får en god oplevelse. Inden arbejdet går i gang, kommer mester gerne ud og besigtiger dit gulv – kvit og frit. På den måde kan vi kortlægge, om gulvet har brug for gulvafhøvling eller gulvafslibning. Du får herefter et uforpligtende tilbud på den rette behandling til dine gulve. Samtidig får du et professionelt sæt øjne på dine gulve, så du får den rette vejledning og rådgivning til fremtidig vedligeholdelse.

Når du ønsker gulvafslibning på Frederiksberg af højeste kvalitet, er vi det rette valg. Vi bruger altid den tid, det tager, og vi skynder os aldrig gennem en opgave. Du kan således være sikker på, at vi giver os god tid til netop dine gulve, så resultatet fremstår fejlfrit. Vi anbefaler altid at slutte af med efterbehandling, så dine gulve får et flottere look og en længere holdbarhed.

Lad os stå for din gulvafslibning på Frederiksberg

Hvis du ønsker et godt tilbud på din kommende gulvbehandling, der samtidig er garant for kvalitet, kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vores ekspertise kommer dig til gode, så dit gulv får den rette behandling.

Tag kontakt til os via telefon på 20 75 00 44 eller send os en mail til info@netto-entreprise.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde den rette løsning for dit gulv.

Kontakt os for et godt tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg

Hvorfor vælge os?

Hvad siger vores kunder?

God service

Jeg har nu fået afslebet og lakeret gulvet i hele boligen. Jeg må sige at det har været rigtig god service og flot arbejde. De kommer til tiden og er meget venlige. Det er derudover en meget fin pris, så en stor anbefaling her fra.

Meget tilfreds!

Jeg fik slebet mine gulve for en uge siden, og jeg er fuldt ud tilfreds med det der er blevet leveret! Jeg fik super god service, og alt i alt en god oplevelse. De kan stærkt anbefales

Flot resultat og god pris

Super flot gulvarbejde. Vores gamle trægulv havde slidspor og misfarvning. Slutresultatet ramte præcist det tilstødende gulvs finish og glød. Vi kan kun anbefale Netto Entreprise. Flot resultat til en god pris.

Bedste pris

Super fint gulv til den bedste pris!