Gulvafslibning i København
og på Frederiksberg

Med over 25 års erfaring tilbyder vi professionel gulvafhøvling og gulvafslibning i København og på Frederiksberg

Indhent tilbud

Giv dine gamle trægulve nyt liv med vores gulvservice

Hos Netto Entreprise er vi specialister i at behandle og forvandle slidte trægulve. Med en gulvafhøvling eller -afslibning kan du gøre dine kedelige gulve friske, og med den rette efterbehandling kan du give dine gulve forlænget holdbarhed og et flot finish. Som din lokale gulvsliber tilbyder vi følgende ydelser:

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Efterbehandling

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker gulvafslibning i København, Brønshøj, Rødovre, Hvidovre eller på Frederiksberg. Du kan ringe til os på 20 75 00 44 eller benytte kontaktformularen. Så kommer vores mester gerne ud og besigtiger dit gulv, så vi sørger for den rette behandling.

Vi udfører professionel gulvafslibning i København

Med vores gulvbehandling kan du ændre udtrykket i rummet. Ligesom en ny klat maling kan gøre meget for et rum, kan en gulvafslibning lige så give rummet en opfriskning og nyt liv. Ved at benytte en professionel gulvsliber er du samtidig sikker på, at arbejdet bliver gjort korrekt i første hug.

Vores gulvafslibning i København er den rette for dig, hvis du ønsker høj kvalitet til en god pris. Vi er nemlig af den overbevisning, at alle opgaver skal leveres med et fejlfrit resultat. Derfor giver vi os god tid til alle opgaver, og uanset opgavens størrelse eller kompleksitet sørger vi for et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København eller på Frederiksberg? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi føler stor stolthed i det arbejde, vi udfører, og vi ønsker at være din foretrukne gulvsliber i København.

Skriv til os ved at benytte kontaktformularen her på siden, og ellers kan du ringe til os på 20 75 00 44. Så finder vi sammen en dag, hvor vi kan besigtige dit gulv og komme med et skarpt tilbud på gulvafslibning.

Gulvafslibning i København

FAQ

De mest stillede spørgsmål

Du bør overveje at få dine gulve slebet, hvis de viser tegn på slid, ridser, pletter eller overfladiske skader. Dette kan genskabe deres skønhed og forlænge deres levetid.

Ja, du skal fjerne alle møbler og personlige genstande fra rummet, samt tage højde for støv og støj, der kan opstå under processen.

Gulvafslibning involverer normalt fjernelse af den øverste overfladelag af trægulvet ved hjælp af en gulvafslibningsmaskine. Derefter slibes og poleres gulvet for at give det en glat og ensartet overflade.

Tiden afhænger af gulvets størrelse, tilstand og typen af træ. Mindre rum kan tage en dag eller to, mens større områder kan tage længere tid.

Hvorfor vælge os?

Hvad siger vores kunder?

God service

Jeg har nu fået afslebet og lakeret gulvet i hele boligen. Jeg må sige at det har været rigtig god service og flot arbejde. De kommer til tiden og er meget venlige. Det er derudover en meget fin pris, så en stor anbefaling her fra.

Meget tilfreds!

Jeg fik slebet mine gulve for en uge siden, og jeg er fuldt ud tilfreds med det der er blevet leveret! Jeg fik super god service, og alt i alt en god oplevelse. De kan stærkt anbefales

Flot resultat og god pris

Super flot gulvarbejde. Vores gamle trægulv havde slidspor og misfarvning. Slutresultatet ramte præcist det tilstødende gulvs finish og glød. Vi kan kun anbefale Netto Entreprise. Flot resultat til en god pris.

Bedste pris

Super fint gulv til den bedste pris!