Tømrerarbejde

Står du og mangler en kompetent og troværdig tømrer, så behøver du ikke at lede længe. Hos Netto-Entreprise leverer vi tømrerarbejde i særklasse med hensyn til miljø, faglighed og pris.

Renovering

Uanset om det gælder nybyg eller renovering af din bolig, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os for inspiration og rådgivning til dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Specialopgaver

Vi har vores egen bygningskonstruktør som kan hjælpe dig fra idé til det færdige design. Om nødvendigt, kan vi henvise til en dygtig arkitekt som er en god ven af huset. Lad os hjælpe dig med din næste opgave, så er du godt på vej.

Døre og vinduer

Skal du have nye vinduer eller døre i boligen, så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tømrerarbejde uanset om det gælder udskiftning eller reparation af de gamle. Vi leverer vinduer og døre fra alle de store fabrikker i Danmark.

Gulve

Trægulve har altid været et af vore specialer. Alle typer af trægulve lægges, renoveres, afslibes, afhøvles og efterbehandles med lak, lud eller olie. Skal det være laminatgulv, skibsplankegulv eller måske et parketgulv, så er vi klar til at hjælpe dig med en god og billig løsning

Få et uforpligtende tilbud

Skriv en kort beskrivelse af dit næste projekt her, og vi kommer med et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Ring

+45 22 19 12 80
+45 20 75 00 44

Email

info@netto-entreprise.dk

Adresse

Netto Entreprise
Torvevej
2740 Skovlunde

Cvr.  43313576