Om os

Netto Entreprise står for tømrer- og snedkerarbejde i bedste kvalitet. Vi sætter en ære i at leverer et rigtig godt stykke håndværk, til tiden og til den aftalte pris. Vi lever og ånder for vore kunder og løber gerne stærkt for at få samarbejdet på vinger.  Dyk ned i vore mange specialer. 

Om

Vores historie

Virksomheden blev startet som følge af en stor efterspørgsel på kvalitetshåndværk til renovering og nybygning.  Idéen var at leverer høj kvalitet til en fornuftig pris og dette har vi holdt ved lige siden.

Vi sætter en ære i at levere godt håndværk til tiden til den aftalte pris.

 Vi lever og ånder for vores kunder og løber gerne stærkt for at få samarbejdet på vinger.

Vi gør os umage, hvad enten vi udskifter vinduer i et stort boligselskab, bygger en fabrik, designer køkkener eller lægger tag på en gammel patriciervilla.

Vi engagerer os i vores kunder, samarbejdspartnere og samfundet omkring os. Vi  uddanner næste generation af håndværkere gennem et lærlingeprogram og tager derfor et naturligt ansvar.

Vi bygger med danskproducerede materialer og bruger i størst muligt omfang lokalt bæredygtigt træ.

Hvorfor vælge os?

Lokal håndværk

Fordelen ved at finde en lokal virksomhed til din byggeopgave er, at de lokale firmaer typisk er mindre virksomheder, der derfor typisk har bedre tid til at have fokus på detaljerne.

Lokale håndærkere udfører kvalitetshåndværk der er fårdig til aftalt tid.  Her bliver både de små og store byggeopgaver prioriteret lige højt. 

Kvalitet til aftalt tid

Når du skal bygge om eller renovere din bolig, så kan det være en fordel at anvende lokale håndværkere til både den mindre og den større bygge- eller renoveringsopgave.  Fordelen ved at benytte en lokal virksomhed til din byggeopgave er, at  lokale firmaer typisk er mindre virksomheder, der har bedre tid til at have fokus på detaljerne.

Garanti

Du kan være sikker på garanti for høj kvalitet på alt vores håndværk. Vi lægger vægt på ærligt arbejde. Vi holder vores ord og gør meget ud af at informere om dofdele og eventuelle ulemper ved forskellig løsninsmuligheder. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser. 

★★★★★

“Vi blev overrasket over den gode service og  kvaliteten i arbejdet. Der var ikke noget at sætte en finger på og så blev det færdig til tiden”

Kontakt

Ring

25595540

22191280

Email

nettoentreprise@gmail.com

Adresse

Netto Entreprise

Refshalevej 163, A, 1.th.

1432 København K

 

Cvr.  43313576