OM OS

Hos Netto Entreprise er vores primære ekspertise indenfor tømrer- og
snedkerarbejde, og vi har en særlig specialisering i gulvarbejde. Vores mål er at levere kvalitetshåndværk til vores kunder til den aftalte tid og pris, alt sammen med en ansvarlig tilgang. Dyk ned i vore mange specialer. 

Om

Vores historie

Fra vores begyndelse som virksomhed har vi haft en vision om at tilbyde kvalitetsrenovering og nybyggeri til konkurrencedygtige priser, og denne vision har været vores hjørnesten gennem årene. Med mere end 22 års erfaring i branchen, tager vi stolthed i at omsætte vores kunders drømme til virkelighed og stræber altid efter at overgå deres forventninger.

Vi forstår, at hver opgave er unik, og vi tilpasser vores arbejde til dine specifikke behov. Vores dygtige håndværkere og teknikere er dedikerede til
at skabe smukke, holdbare resultater, uanset hvilken opgave vi står overfor.

Hvorfor vælge os?

Lokal håndværk

Fordelen ved at finde en lokal virksomhed til din byggeopgave er, at de lokale firmaer typisk er mindre virksomheder, der derfor typisk har bedre tid til at have fokus på detaljerne.

Lokale håndærkere udfører kvalitetshåndværk der er fårdig til aftalt tid.  Her bliver både de små og store byggeopgaver prioriteret lige højt. 

Kvalitet til aftalt tid

Når du skal bygge om eller renovere din bolig, så kan det være en fordel at anvende lokale håndværkere til både den mindre og den større bygge- eller renoveringsopgave.  Fordelen ved at benytte en lokal virksomhed til din byggeopgave er, at  lokale firmaer typisk er mindre virksomheder, der har bedre tid til at have fokus på detaljerne.

Garanti

Du kan være sikker på garanti for høj kvalitet på alt vores håndværk. Vi lægger vægt på ærligt arbejde. Vi holder vores ord og gør meget ud af at informere om dofdele og eventuelle ulemper ved forskellig løsninsmuligheder. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser. 

★★★★★

“Vi blev overrasket over den gode service og  kvaliteten i arbejdet. Der var ikke noget at sætte en finger på og så blev det færdig til tiden”

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt

Adresse

Netto Entreprise
Torvevej 36G
2740 Skovlunde

Cvr.  43313576